Nu öppnar Piccard en till butik – denna gång på Götgatan. Affärskonceptet som fransmännen hyllar – att handla kvalitetsvaror ur frysboxar – slår ut väl även här i Sverige. Nytt och annorlunda för svenska folket. 

Picard, Götgatan

Picard, Götgatan

Vårt uppdrag var att montera vanligt bärverk med kant A-skivor på en yta av 200 kvadratmeter. Jobbet blev klart på mindre än en vecka. Vi samarbetade med byggherren Heving & Hägglund.

En renovering eller uppförande av ny lokal inbegriper många hantverkare, där det är viktigt att hålla tider och vara en flexibel part  i det stora pussel som byggprojektledaren ansvarar för.

Oavsett storlek på uppdrag är vi därför snabbt på plats och utför arbetet med precision och noggrannhet samtidigt som vi månar om kundens/entreprenörens uppsatta deadlines.

Tre år i rad har Piccard utsetts till Frankrikes mest uppskattade matbutik. 1974 öppnade de sin första butik i Paris. I dag har kedjan vuxit till drygt 900 butiker och finns representerad i hela Frankrike samt i delar av Italien, Belgien och Spanien – och numera även Sverige!

=>  Picard öppnar ny butik på Götgatan
=>  Läs mer om projektet